Ook voor uw partner, kinderen of familie

We realiseren ons dat het soms voor u en uw familie niet makkelijk is om de eerste stap te zetten richting onze boerderij. Daar is vaak een hele periode, van het realiseren dat het thuis niet meer gaat tot het  zoeken  naar een  geschikte plek, aan vooraf gegaan.

Wij hopen dat we ook voor uw partner, kinderen en/ of familie een gezellige, vertrouwde plek kunnen zijn waar zij met gerust hart hun gezinslid aan toe kunnen vertrouwen. Regelmatig organiseren wij voor uw partner, kinderen of familie activiteiten waar zij elkaar kunnen ontmoeten zoals gezamenlijk eten, een gezellige borrel of een lezing.

Daarnaast is ons doel een bijdrage te leveren, om de combinatie zorg en hun eigen leven, voor uw partner of familie te vergemakkelijken. Wanneer de route het toelaat kan u thuis opgehaald worden door onze medewerkers. Wanneer u tijdens ons bezoek naar een arts moet of naar de kapper dan is dit in overleg met ons te regelen. Wij nodigen u en uw familie uit om iedere dienst waarvan u denkt dat het een positieve bijdrage kan leveren aan de combinatie werken en zorg met ons te delen. Alleen dan kunnen we ons blijven verbeteren en aansluiten bij uw wensen.