Dromen, durven, doen…

Dromen, durven … doen zo begon ik mijn ruimtelijke onderbouwing ten behoeve van de functiewijziging van boerderij Midden Horst.
Na mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang en mijn achtergrond in de zorg was mijn droom om een kleinschalige voorziening te starten waar verschillende bezoekers komen die van elkaar kunnen leren. Dit bij voorkeur op een boerderij zodat er veel buitenruimte is met de mogelijkheid tot het houden van dieren. Maar ook weer centraal gelegen.
Na een zoektocht zijn wij beland op boerderij Midden Horst aan de Horsterweg in Stoutenburg. Alles lijkt te kloppen op deze plek: mooie ruimtes, ligging, de buitenruimten…
Na een positief overleg met de gemeente Leusden besloten wij de stap te wagen en tot aankoop van de boerderij over te gaan. In september 2011 was dit een feit.
Toen begon het traject van de functiewijziging, verbouwen, terrein inrichten etc. Een hele klus die we niet alleen gedaan hebben: We denken aan de positieve samenwerking met de gemeente Leusden, bouwonderneming Steenbeek die voortvarend aan de slag ging, de stukadoors, de mensen van de buitenploeg.
Na deze intensieve periode konden wij per 1 september 2012 onze eerste bezoekers ontvangen!