Wie zijn wij

Mijn naam is Jacqueline Breedveld, ik ben eindverantwoordelijk voor Dandélion dagopvang. Ik ben getrouwd met Ben en trotse moeder van twee volwassen kinderen: Bas en Heleen.

Na mijn HBO opleiding in de zorg ben ik eerst enige jaren werkzaam geweest in de zorg.

Toen ikzelf op zoek was naar kinderopvang ben ik overgestapt naar deze dynamische sector en ben ik 15 jaar werkzaam geweest in verschillende leidinggevende functies bij de stichting kinderopvang Humanitas. Deze jaren ben ik actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van de kinderopvang in Leusden zoals destijds de nieuwbouw van Fila Tekna en later bij de ontwikkeling van multifunctionele Accommodatie Antares in de Tabaksteeg.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met verschillende projecten binnen de kinderopvang, variërend van interim-management en cultuur- en structuurveranderingen en het opzetten van nieuwe projecten zoals een sport buitenschoolse opvang. Al jaren heb ik de wens om een kleinschalige voorziening op te zetten waar verschillende doelgroepen welkom zijn en ben in 2011 gestart met het realiseren hiervan.

Deze stap neem je niet alleen: Ook mijn partner Ben is hierbij betrokken. Ook voor hem is het een logische stap in zijn loopbaan. Na zijn eerstegraads bevoegdheid als docent handvaardigheid en kunstgeschiedenis heeft hij lange tijd in de ICT gewerkt. Daarna heeft hij de switch gemaakt naar coördinatie van de klusserij bij Ravelijn in Amersfoort.  Ben heeft naast zijn kantoortaken en onderhoudszaken een actieve rol binnen de buitenschoolse opvang. Eén van zijn taken wordt straks het opzetten van het werkproject.