Openingstijden, tarieven en inschrijven

Onze boerderij is het hele jaar geopend van 7:00-18:00 uur. Op de erkende feestdagen zijn wij gesloten. De uurvergoeding  van de dagopvang 0-4 jaar bedraagt per januari 2024 € 10,25 per uur inclusief luiers, ontbijt, een warme maaltijd, standaard flesvoeding en fruit.

Een dag kinderdagverblijf bestaat standaard uit 11 uur opvang. De opvangdagen worden maandelijks vooraf gefactureerd.  Omdat de dag anders wel erg lang wordt verzorgen wij om 16:45 uur in de keuken een broodmaaltijd voor de kinderen die er dan nog zijn.

Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Omdat wij het belangrijk vinden dat er een zekere continuïteit en rust heerst op de groepen, plaatsen wij bij voorkeur uw kind hele dagen met een minimum van 2 dagen per week. Halve dagen en afwijken van de standaard uren is in overleg voor een beperkt aantal plaatsen mogelijk .

Wanneer uw kind ziek of op vakantie is dan kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Om u hierin enigszins tegemoet te komen ontvangt u, wanneer u een jaar kinderopvang afneemt, een aantal gratis uren. Deze worden berekend op basis van het aantal uren vaste bezetting dat u dat jaar afneemt. In overleg met de pedagogisch medewerkers kunt u deze dagen door de weeks opnemen.

Hopelijk heeft u voldoende informatie om te kiezen voor de opvang op onze boerderij. Mocht u informatie willen of de sfeer komen proeven op onze boerderij dan kunt u dat aangeven op het contact- of inschrijfformulier.